Resa till Chicago

Chicago Hotell Sevärdheter Kollektivtrafik Flyg Andersonville Historia Låna till semester Roadtrip Surftips

Hotell i Chicago

På grund av stadens storlek och popularitet bland turister finns det otroligt många hotell i Chicago. På denna sida hittar du några väl utvalda hotell att fundera över.

Renaissance Chicago Downtown Hotel

Renaissance Chicago Downtown Hotel

Renaissance Chicago Downtown Hotel är ett hotell med spa som ligger i Magnificent Mile i hjärtat av Chicago. Härifrån är det nära till Chicago Theater, Goodman Theater och Millennium Park. Wrigley Building och Tribune Tower hittar du också i närheten av hotellet. För den shoppingsugna är det inte heller långt till de stora shoppingkvarteren i centrala Chicago.

Renaissance Chicago Downtown Hotel har inomhuspool och fitnessanläggning. Trådlös anslutning till Internet finns i de allmänna utrymmena och kan beställas till en extrakostnad. Hotellet har 553 rum som alla är utrustade med platt-tv med kabel-/satellitpremiumkanaler, tv-spelskonsol och betalfilmer. Rummen har även cd-spelare, kostnadsfria dagstidningar på vardagar och telefon med telefonsvarare. Sängarna som är av bra kvalitet har madrasser av typen bäddmadrass, trippel-lakan och bra sängkläder. Rummen har kaffe-/tebryggare. Badrummen har kombiinerad dusch och badkar, badrockar, designade toalettsaker och hårtork. Ytterligare bekvämligheter är klimatreglering, minibar och safetybox.

Hotel Allegro

Hotel Allegro

Hotel Allegro är ett kombinerat hotell och spa som ligger i distriktet Magnificent Mile i hjärtat av Chicago. Härifrån är det nära till Chicago Theater, Goodman Theater och Millennium Park. Wrigley Building och Tribune Tower hittar du också i närheten av hotellet. Det centrala läget gör att det inte är långt till de stora shoppingkvarteren i Chicago.

Hotel Allegro har 483 rum som är utrustade med 37" LCD-TV med kabel- och satellitkanaler samt betalfilmer. Rummen har kostnadsfria dagstidningar på vardagar, värdeförvaringsskåp som passar laptop på rummet och telefon med flera linjer och telefonsvarare. Sängarna har madrasser av typen bäddmadrass och sängkläder av bra kvalitet. Badrummen har kombinerad dusch och badkar. Varje rum har också egen luftkonditionering.